Kafeen serverer middag, suppe eller dessert, og et rikelig utvalg av kalde retter. Kafeen har alle rettigheter. Kom gjerne innom for noe å bite i etter en tur rundt Bugårdsdammen.
- Åpent alle dager kl. 08.30–15.30.
- Bugårdsenteret middag 13.15–14.30.
Middagsmenyen kan du lese under her, vi tar forbehold om endringer på menyen. Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny for april 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Tirsdag 1. april Kålruletter - Dessert 1,2,3,4
Onsdag 2. april Lunsjkaker m/grønnsaker - Kompott m/fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 3. april Kjøtt i mørket m/grønnsaker - Semulekrem 1,2,3,4
Fredag 4. april Jevnet Grønnsaks suppe - Sei cordon Blue 1,2,3,4,10
Lørdag 5. april Rømmegrøt - Ertesuppe og pannekaker 1,2,3,4
Søndag 6. april Svinefilet m/reker og asparges - Panne cotta m/bær 1,2,3,4,5,11
Mandag 7. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 8. april Tomatsuppe m/egg - Stekt Lysing 1,2,3,4,5
Onsdag 9. april Stekte pølser m/kålstuing - Byggrynskrem 1,2,3,4
Torsdag 10. april Nakkekoteletter m/surkål - Yoghurt pannecotta 1,2,3,4
Fredag 11. april Blomkålsuppe - Panert Rødspette 1,2,3,4,5
Lørdag 12. april Risgrøt - Meksikanske boller i tomatsaus 1,2,3,4
Søndag 13. april Biff stroganoff - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 14. april Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 15. april Sjampinjong suppe - Ovnsbakt Lysing 1,2,3,4,5
Onsdag 16. april Kylling i sur søt saus- Eple og tyttebær i sukkerlake 1,2,3,4
Torsdag 17. april Lammestek m/fløtegratinerte poteter - Karamellpudding1,2,3,4
Fredag 18. april Kalkunfilet m/grønnsaker - Appelsinfromasj 1,2,3,4,5
Lørdag 19. april Risgrøt - Terteskjell m/skalldyrstuing 1,2,3,4
Søndag 20. april Dampet Laks m/agurksalat - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4
Mandag 21. april Biffkarbonader m/løk - Fruktcoctail m\krem 1,2,3,4,5
Tirsdag 22. april Aspargessuppe - Kokt Torsk 1,2,3,4,5
Onsdag 23. april Hønsefrikasse - Rabarbra grøt 1,2,3,4
Torsdag 24. april Salt kjøtt og flesk m/erter og rotmos - Semulepudding 1,2,3,4
Fredag 25. april Spinatsuppe - Panert Fisk 1,2,3,4,5
Lørdag 26. april Risgrøt - Wienerpølser og potetmos 1,2,3,4
Søndag 27. april Lam i Dillsaus - Panne cotta m/bærsaus 1,2,3,4
Mandag 28. april Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 29. april Purreløksuppe - Brosme 1,2,3,4,5
Onsdag 30. april Snitzel m/ertepure - Dessert 1,2,3,4