Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Februar 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Lørdag 1. februar Risgrøt -Brun Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 2. februar Helstekt svinenakke m/surkål - Riskrem m/aprikossaus 1,2,3,4
Mandag 3. februar Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 4. februar Tomatsuppe m/egg - Lettsaltet Torsk m/bacon 1,2,3,4,5
Onsdag 5. februar Kjøttkaker m/ertepure`- Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 6. februar Helstekt høyrygg m/grønnsaker - Banankrem 1,2,3,4
Fredag 7. februar Aspargessuppe - Stekt fiskepudding m/revne gulrøtter 1,2,3,4,5
Lørdag 8. februar Rømmegrøt - Småsuppe 1,2,3,4
Søndag 9. februar Kalvestek m/fløtesaus - Bløtkake 1,2,3,4
Mandag 10. februar Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 11. februar Blomkålsuppe - Ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 12. februar Kjøttboller i tomatsaus og pasta - Eplegrøt m/kanelkrem 1,2,3,4
Torsdag 13. februar Bankekjøtt m/kålstuing - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 14. februar Suppe - Panert fisk m/råkost, remulade 1,2,3,4,5
Lørdag 15. februar Risgrøt - Bønner og Bacon 1,2,3
Søndag 16. februar Steinbitfilet m/hollandaisesaus - Panne cotta 1,2,3,4,5
Mandag 17. februar Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 18. februar Grønnsaksuppe - Dagens fiskerett 1,2,3,4
Onsdag 19. februar Kjøttpudding m/ertestuing - Sjokoladmousse 1,2,3,4
Torsdag 20. februar Biffsnadder m/bearnaise - Byggryns krem 1,2,3,4
Fredag 21. februar Tomatsuppe - Fish chips m/ertepurre` 1,2,3,4,5,10
Lørdag 22. februar Rømmegrøt - Pølser og potetmos 1,2,3,4
Søndag 23. februar Kalkunfilet m/bukettblanding - Dronning Maud dessert 1,2,3,4
Mandag 24. februar Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 25. februar Potet/purresuppe - Røkt torsk m/gulrotstuing 1,2,3,4
Onsdag 26. februar Lunsjkaker - Semulepudding 1,2,3,4
Torsdag 27. februar Fersk kjøtt m/løksaus - Frukt m/krem 1,2,3,4
Fredag 28. februar Fiskesuppe - Panert Rødspette 1,2,3,4,10