Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Meny for mars 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Lørdag 1. mars Risgrøt - Brun Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 2. mars Kokt laks m/sandefjordsmør - Vannbakkels 1,2,3,4,5
Mandag 3. mars Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 4. mars Aspargessuppe - Årets skrei m/ertepure` 1,2,3,4,5
Onsdag 5. mars Kylling filet m/charonsaus - Banankrem 1,2,3,4
Torsdag 6. mars Salt kjøtt og flesk m/rotmos, erter - Semulepudding 1,2,3,4
Fredag 7. mars Tomatsuppe - Fiskekaker m/råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 8. mars Rømmegrøt - Pytt i panne m/speilegg 1,2,3,4
Søndag 9. mars Elgkarbonader med fløtesaus - Fromasj m/multesaus 1,2,3,4
Mandag 10. mars Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 11. mars Champignonsuppe - Skreikaker m/bønnestuing 1,2,3,4,5
Onsdag 12. mars Medisterpølser i frikasesaus - Fromasj 1,2,3,4
Torsdag 13. mars Helstekt høyrygg - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Fredag 14. mars Spinatsuppe m/egg - Steinbittkaker /Rotgrønnsaker 1,2,3,4,5,6
Lørdag 15. mars Risgrøt - Pizza 1,2,3,4 Søndag 16. mars Svinekam m/reker, asparges - Riskrem 1,2,3,4,11
Mandag 17. mars Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 18. mars Potet og sellerisuppe - Ovnsbakt Fisk m/rotgrønnsaker 1,2,3,4,5
Onsdag 19. mars Snitzel - Kompott m/fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 20. mars Gresk lammegryte - Epledessert 1,2,3,4
Fredag 21. mars Grønnsaksuppe - Panert fisk m/salat 1,2,3,4,5
Lørdag 22. mars Rømmegrøt - Lasagne 1,2,3,4,6
Søndag 23. mars Kalvestek m/grønnsaker - Skogsbærfromasj 1,2,3,4
Mandag 24. mars Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 25. mars Purreløksuppe - Fiskerullade m/hollandaisesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 26. mars Kjøttkaker m/kålstuing - Sjokolade pudding 1,2,3,4
Torsdag 27. mars Salt svinebog m/rotmos, sennepsaus - Kompott 1,2,3,4,
Fredag 28. mars Blomkålsuppe - Fiskegrateng 1,2,3,4,5,10,6
Lørdag 29. mars Risgrøt - Terteskjell m/skalldyrstuing 1,2,3,4,5,11
Søndag 30. mars Helstekt svinenakke m/surkål - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4
Mandag 31. mars Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5