Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Meny for mars/april 2025
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Lørdag 29. mars Risgrøt - Terteskjell m/skalldyrstuing 1,2,3,4,5,11
Søndag 30. mars Helstekt svinenakke m/surkål - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4
Mandag 31. mars Dagens kjøttrett m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 1. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 2. april Lunsjkaker m/grønnsaker - Kompott m/fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 3. april Kjøttkaker m/kålstuing - Semulekrem 1,2,3,4
Fredag 4. april Jevnet Grønnsaks suppe - Sei cordon bleu 1,2,3,4,10,5
Lørdag 5. april Rømmegrøt - Ertesuppe og pannekaker 1,2,3,4,6
Søndag 6. april Svinestek m/surkål - Panne cotta m/bær 1,2,3,4
Mandag 7. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 8. april Tomatsuppe m/egg - Kokt Torsk 1,2,3,4,5
Onsdag 9. april Stekte pølser m/kålstuing - Byggrynskrem 1,2,3,4
Torsdag 10. april Nakkekoteletter m/surkål - Yoghurt pannacotta 1,2,3,4
Fredag 11. april Blomkålsuppe - Panert Rødspette 1,2,3,4,5,10
Lørdag 12. april Risgrøt - Brun Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 13. april Biff Stroganoff - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 14. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 15. april Sjampinjong suppe - Kokt Torsk m/hvit saus 1,2,3,4,5
Onsdag 16. april Kylling i sur søt saus- Bakte Epler m/vanilje 1,2,3,4
Torsdag 17. april Lammestek m/fløtegratinerte poteter - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Fredag 18. april Kalkunfilet m/grønnsaker - Appelsinfromasj 1,2,3,4
Lørdag 19. april Risgrøt - Terteskjell m/skalldyrstuing 1,2,3,4,5, 11
Søndag 20. april Dampet Laks m/agurksalat - Jordbær m/fløtemelk 1,2,3,4,5
Mandag 21. april Biffkarbonader m/løk - Fruktcoctail m\krem 1,2,3,4
Tirsdag 22. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 23. april Hønsefrikassé - Rabarbra grøt 1,2,3,4
Torsdag 24. april Salt kjøtt og flesk m/erter og rotmos - Semulepudding 1,2,3,4
Fredag 25. april Spinatsuppe - Panert Fisk 1,2,3,4,5
Lørdag 26. april Risgrøt - Wienerpølser og potetmos 1,2,3,4
Søndag 27. april Lammefilet - Karamellpudding 1,2,3,4
Mandag 28. april Dagens kjøtt/fisk m/saus og grønnsaker - Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 29. april Purreløksuppe - Brosme 1,2,3,4,5
Onsdag 30. april Medisterpølser i løksaus - Dessert 1,2,3,4