Cafè Framnes tilbyr middag og suppe eller dessert hver dag. I tillegg er det et stort utvalg av rundstykker, salater, nystekte vafler, kaker, m.m. Kafeen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.30.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00–14.30.
Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny for april 2025
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)SELLERI - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER
8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR
13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Tirsdag 1. april Tomatsuppe m/egg - Ovnsbakt brosme 1,2,3,4,5,6
Onsdag 2. april Hjemmelaget kjøttkaker - Bringebærmoussekake 1,2,3,4,6
Torsdag 3. april Bankekjøtt m/ kålstuing - Frukt m/ krem 1,2,3,4
Fredag 4. april Aspargessuppe - Fiskekaker m/gratinert blomkål 1,2,3,4,5
Lørdag 5. april Risgrøt - Terteskjell m/ fiskepudding og reker 1,2,3,4,5,11
Søndag 6. april Marinert svinefilet - Byggrynskrem 1,2,3,4
Mandag 7. april Kokkens Valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 8. april Blomkålsuppe - Dampet lysing m/ spinatsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 9. april Farseboller m/sellerisaus - Rabarbrapai m/ Vaniljesaus 1,2,3,4,6
Torsdag 10. april Ertespuppe - Saltkjøtt og flesk - Fromasj 2,3,4
Fredag 11. april Jevnet grønnsaksuppe - Grønnsakspanert sei 1,2,3,4,5,6
Lørdag 12. april Rømmegrøt - Pytt i panne m/speilegg 1,2,3,4,6
Søndag 13. april Kalvestek - Yoghurt panna cotta 1,2,3,4
Mandag 14. april Kokkens Valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 15. april Fiskesuppe - Fiskegrateng m/ appelsin og gulrotsalat 1,2,3,4,5,6
Onsdag 16. april Kyllinglår m/ salat - Hjemmelaget vaniljepudding 2,3,4
Torsdag 17. april Biffkarbonader m/ løk - Sagokrem m/ appelsinsaus 1,2,3,4
Fredag 18. april Lammefilet m/stekte rotgrønnsaker - Ostekake 1,2,3,4,5,6
Lørdag 19. april Risgrøt - Gravlaks m/dillstuede poteter 2,3,4
Søndag 20. april Kalkunfilet m/waldorfsalat - Fromasj 1,2,3,4
Mandag 21. april Spinatsuppe m/ egg - Torsk m/ hvitsaus og reker 1,2,3,4,5,6,11
Tirsdag 22. april Kokkens Valg 1,2,3,4,5
Onsdag 23. april Kjøttdeiggryte m/ salat - Hjemmelaget sjokoladepudding 2,3,4
Torsdag 24. april Flesk og duppe - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Fredag 25. april Dagens suppe - Fiskepudding m/ hvitsaus 1,2,3,4,5
Lørdag 26. april Risgrøt - Pai m/ salat 1,2,3,4,6
Søndag 27. april Laks m/ agurksalat - Sitronfromasj 2,3,4,5
Mandag 28. april Kokkens Valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 29. april Purreløksuppe - Fisk i form 1,2,3,4,5
Onsdag 30. april Medisterpølser m/ løksaus - Semulepudding 1,2,3,4,6
Torsdag 1. mai Biff Stroganoff m/ salat - Pavlova m/ frukt 2,3,4,6