Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–14.45.
- Servering av middag kl. 13.30–14.45.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for april 2025
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Tirsdag 1. april Blomkålsuppe - Panert fisk m/ salat og remulade -Gele 1,2,3,4,5,6
Onsdag 2. april Ertesuppe, salt kjøtt og flesk m/ kålrotstappe -Pære m/ krem 2,3,4
Torsdag 3. april Kylling m/ ris og salat - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 4. april Aspargessuppe - Fiskekaker m/ revet gulrot 1,2,3,4,5
Lørdag 5. april Risgrøt - Pasta m/ kjøttsaus 1,2,3,4,6
Søndag 6. april Stekt laks m/ rømmesalat - Vaniljepudding 1,2,3,4,5
Mandag 7. april Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 8. april Tomatsuppe - Lysing m/ purreløksaus - Fruktcoctail m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 9. april Syrisk kjøttrett og dessert 1,2,3,4
Torsdag 10. april Kjøttkaker m/ ertestuing - Eplegrøt m/ kanelkrem 1,2,3,4
Fredag 11. april Purreløksuppe - Fiskepudding i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 12. april Rømmegrøt - Lys lapskaus 1,2,3,4
Søndag 13. april Kalvestek m/ grønnsaksblanding - Dronning Maud fromasj 1,2,3,4,6
Mandag 14. april Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 15. april Blomkålsuppe - Stekt sei m/ løk og rømme - Fersken m/ krem 1,2,3,4,5
Onsdag 16. april Stekte pølser m/ grønnsaker - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 17. april Kalkunfilet m/ waldorfsalat - Karamellpudding 1,2,3,4,5
Fredag 18. april Torsk m/ sandefjordsmør - Appelsinfromasj 1,2,3,4,5,6
Lørdag 19. april Risgrøt - Gravet laks m/ dillstuede poteter og dillsaus 1,2,3,4
Søndag 20. april Lammestek m/ fløtesaus - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,6
Mandag 21. april Fylt svinekam m/ surkål - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4
Tirsdag 22. april Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Onsdag 23. april Sjampinjongsuppe - Sei Cordon Bleu - Mandelpudding 1,2,3,4,5
Torsdag 24. april Flesk og duppe m/ kålrotstappe - Jordbærfromasj 1,2,3,4
Fredag 25. april Sellerisuppe- Fiskegrateng m/ revet gulrot 1,2,3,4,5,6
Lørdag 26. april Rømmegrøt - Brun lapskaus 1,2,3,4
Søndag 27. april Fersk suppe m/ melbolle - Ferskt kjøtt m/ løksaus - Tropisk frukt 1,2,3,4
Mandag 28. april Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 29. april Tomatsuppe - Dagens fiskerett - Semulekrem m/ rød saus 1,2,3,4,5
Onsdag 30. april Svinekjøtt m/ salat og potetmos - Pære m/ krem 2,3,4