Kafeteriaen serverer middag, suppe eller dessert, og et rikelig utvalg av kalde retter. Kafeteriaen har alle rettigheter. Kom gjerne innom for noe å bite i etter en tur rundt Bugårdsdammen.
- Åpent alle dager kl. 08.30–15.30.
- Bugårdsenteret middag 13.15–14.30.
Middagsmenyen kan du lese under her, vi tar forbehold om endringer på menyen. Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeteriaen.
Meny for september/oktober 2024
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Fredag 27. september Spinatsuppe m/egg - Dagens fiskerett 1,2,3,4,5,6
Lørdag 28. september Risgrøt - Pasta m/kjøttsaus 1,2,3,4,5,11
Søndag 29. september Helstekt Høyrygg m/høstgrønnsaker - Panna Cotta 1,2,3,4
Mandag 30. september Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens Dessert 1,2,3,4
Tirsdag 1. oktober Jevnet grønnsaksuppe - Ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 2. oktober Farsekaker i frikase`saus - Mangopudding 1,2,3,4
Torsdag 3. oktober Lammefrikase`- Banankrem 1,2,3,4
Fredag 4. oktober Apargessuppe - Fiskepudding i dillsaus 1,2,3,4,5
Lørdag 5. oktober Risgrøt - Potet og blomkål grateng m/fyll 1,2,3,4,5
Søndag 6. oktober Bakt svinenakke - Riskrem 1,2,3,4
Mandag 7. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 8. oktober Blomkålsuppe - Kokt torsk m/gulrotstuing 1,2,3,4,5
Onsdag 9. oktober Lunsjkaker m/spinat mos - Epler og tyttebær i lake m/krem 1,2,3,4
Torsdag 10. oktober Oksekjøtt i ølsaus - Grunnlovdessert 1,2,3,4
Fredag 11. oktober Potet og purreløksuppe - Fish & chips m/ertepure 1,2,3,4,5,10
Lørdag 12. oktober Rømmegrøt - Lys lapskaus 1,2,3,4
Søndag 13. oktober Dampet Laks m/agurksalat - Sukrede jordbær 1,2,3,4,5
Mandag 14. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 15. oktober Jordskokksuppe - Fylt fiskerullade 1,2,3,4,5
Onsdag 16. oktober Svinesnitzel m/ Bønnesalat - Kompott 1,2,3,4,10
Torsdag 17. oktober Hjortegryte - Byggrynskrem 1,2,3,4
Fredag 18. oktober Tomatsuppe - Fiskekaker m/kaperssmør 1,2,3,4,5
Lørdag 19. oktober Risgrøt - Terteskjell m/skalldyr 1,2,3,4,11
Søndag 20. oktober Biff stroganoff - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 21. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 22. oktober Løksuppe - Fisk i form med spinatsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 23. oktober Kjøttkaker m/kålstuing - Rabarbra/jordbærsuppe 1,2,3,4
Torsdag 24. oktober Fersk kjøtt m/løksaus - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 25. oktober Fiskesuppe - Fiskeboller i karrisaus 1,2,3,4,5
Lørdag 26. oktober Rømmegrøt - Pasta m/kjøttsaus 1,2,3,4
Søndag 27. oktober Svinekam m/reker og asparges - Creme Brule` 1,2,3,4
Mandag 28. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 29.oktober Spinatsuppe m/egg - Stekt sei m/løk 1,2,3,4,5
Onsdag 30. oktober Medisterkaker m/ertepure`- Sjokolade mousse 1,2,3,4
Torsdag 31.oktober Bankekjøtt m/kålstuing - Eplegrøt 1,2,3,4