Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeteriaen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeteriaens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Middagsmeny for september/oktober 2024
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Fredag 27. september Fylt panert fisk - Fersken m/krem 1,2,3,4,5,6
Lørdag 28. september Risgrøt - Terteskjell m/skalldyr 1,2,3,4,5,11
Søndag 29. september Kalvestek m\høstgrønnsaker - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 30. september Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens Dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 1. oktober Jevnet grønnsaksuppe - Ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 2. oktober Farsekaker i frikase`saus - Mangopudding 1,2,3,4
Torsdag 3. oktober Lammefrikase`- Banankrem 1,2,3,4
Fredag 4. oktober Apargessuppe - Fiskepudding i dillsaus 1,2,3,4,5
Lørdag 5. oktober Risgrøt - Skinke og brokkoli grateng 1,2,3,4,6
Søndag 6. oktober Biffstroganoff m/ris, poteter - Creme Brule` 1,2,3,4
Mandag 7. okt Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 8. oktober Blomkålsuppe - Kokt torsk m/gulrotstuing 1,2,3,4,5
Onsdag 9. oktober Lunsjkaker m/grønnsaker - Epler og tyttebær i lake m/krem 1,2,3,4
Torsdag 10. oktober Oksekjøtt i ølsaus - Grunnlovdessert 1,2,3,4
Fredag 11. oktober Potet og purreløksuppe - Fish & chips m/ertepure 1,2,3,4,5,10
Lørdag 12. oktober Rømmegrøt - Småsuppe 1,2,3,4
Søndag 13. oktober Dampet Laks m/agurksalat - Sukrede jordbær 1,2,3,4,5
Mandag 14. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 15. oktober Jorskokksuppe - Fylt fiskerullade 1,2,3,4,5
Onsdag 16. oktober Svinesnitzel m/ Bønnesalat - Kompott 1,2,3,4,10
Torsdag 17. oktober Biffkarbonader m/løk - Ananaskrem 1,2,3,4
Fredag 18. oktober Tomatsuppe - Fiskekaker m/kaperssmør 1,2,3,4,5
Lørdag 19. oktober Risgrøt - Lapskaus 1,2,3,4
Søndag 20.oktober Hjortegryte - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,10
Mandag 21.oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 22. oktober Løksuppe - Fisk i form med spinatsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 23. oktober Kjøttkaker m/ertestuing - Rabarbra/jordbærsuppe 1,2,3,4
Torsdag 24. oktober Kylling gryte Bali - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 25. oktober Fiskesuppe - Fiskeboller i karrisaus 1,2,3,4,5
Lørdag 26. oktober Rømmegrøt - Pasta m/kjøttsaus 1,2,3,4
Søndag 27. oktober Lammestek m/grønnsaker - Multefromasj 1,2,3,4
Mandag 28. oktober Dagens kjøtt/fiskerett - Dagens dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 29. oktober Spinatsuppe m/egg - Stekt Makrell m/rømmesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 30. oktober Medisterkaker m/ertepure`- Mandelpudding 1,2,3,4
Torsdag 31.oktober Lammebog/pølse m/rotmos, komle - Eplegrøt 1,2,3,4