Cafè Framnæs tilbyr middag og suppe eller dessert hver dag. I tillegg er det et stort utvalg av rundstykker, salater, nystekte vafler, kaker, m.m. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.30.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00–14.30.
Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeteriaen.
Meny for oktober/november 2024
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)SELLERI - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER
8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR
13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Torsdag 24. oktober Kyllingfilet m/ Paprikasaus - Fromasjkake m/ Bringebær 1,2,3,4,6
Fredag 25. oktober Minestronesuppe - Fiskegrateng m/ Råkost 1,2,3,4,5,6
Lørdag 26. oktober Risgrøt - Terteskjell m/ Fiskepudding og Reker 1,2,3,4,5,6,11
Søndag 27. oktober Viltgryte - Tilslørte Bondepiker 1,2,3,4
Mandag 28. oktober Dagens Kjøtt/fisk 1,2,3,4,5
Tirsdag 29. oktober Løksuppe m/ krutonger - Ovnsbakt Fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 30. oktober Biffkarbonader m/ Løk - Fersken m/ Krem 1,2,3,4
Torsdag 31. oktober Koteletter m/ Surkål - Rullekake m/ Krem 1,2,3,4,6
Fredag 1. november Blomkålsuppe - Grønnsakspanert Fisk 1,2,3,4,5,6
Lørdag 2. november Risgrøt - Pølser og Potetmos m/ Grønnsaker 2,3,4
Søndag 3. november Marinert Svinenakke - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Mandag 4. november Dagens Kjøtt/Fisk rett m/grønnsaker 1,2,3,4,5
Tirsdag 5. november Aspargessuppe - Dampet torsk m/ Spinat og Selleripuré 1,2,3,4,5
Onsdag 6. november Pølsegryte m/ Potetmos - Gele m/ Vaniljesaus 2,3,4
Torsdag 7. november Kyllinglår m/ Salat - Kompott m/ Fløtemelk 2,3,4
Fredag 8. november Tomatsuppe m/ Egg - Stekt Fiskepudding 1,2,3,4,5,6
Lørdag 9. november Rømmegrøt - Pannekaker og Ertesuppe 1,2,3,4,6
Søndag 10. november Kalvestek m/ Fløtesaus - Bløtkake 1,2,3,4,6
Mandag 11. november Dagens Kjøtt/Fisk rett m/grønnsaker 1,2,3,4,5 T
Tirsdag 12. november Brokkolisuppe - Ovnsbakt Steinbit 1,2,3,4,5
Onsdag 13. november Lam i Dillsaus - Mandelpudding 1,2,3,4
Torsdag 14. november Flesk og Duppe m/ Rotmos - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4,6
Fredag 15. november Sellerisuppe - Fylt Rødspette 1,2,3,4,5,6
Lørdag 16. november Risgrøt - Pytt i Panne m/ Egg 2,3,4,6
Søndag 17. november Dampet laks m/ Agurksalat - Sitronfromasj 2,3,4,5
Mandag 18. november Dagens Kjøtt/Fisk rett m/grønnsaker 1,2,3,4,5
Tirsdag 19. november Jevnet Grønnsaksuppe - Fisk i Form 1,2,3,4,5
Onsdag 20. november Hjemmelaget Medisterkaker m/ Surkål - Byggrynskrem 1,2,3,4
Torsdag 21. november Svinegryte m/ Ris - Fromasj 1,2,3,4
Fredag 22. november Potet og Purreløksuppe - Fiskegrateng 1,2,3,4,5,6
Lørdag 23. november Risgrøt - Brun Lapskaus 2,3,4
Søndag 24. november Oksestek m/ Rødvinsaus - Panna Cotta 1,2,3,4
Mandag 25. november Dagens Kjøtt/Fisk rett m/grønnsaker 1,2,3,4,5
Tirsdag 26. november Kyllingsuppe - Ovnsbakt Sei m/ Sitron 1,2,3,4,5
Onsdag 27. november Grønnsaksgrateng - Fruktsalat 1,2,3,4,6
Torsdag 28. november Juletallerken - Riskrem 1,2,3,4
Fredag 29. november Spinatsuppe m/ Egg - Dampet Fiskepudding m/ Hvitsaus 1,2,3,4,5,6
Lørdag 30. november Risgrøt - Spaghetti m/ Kjøttsaus 1,2,3,4,6
Søndag 1. desember Biffstroganoff m/ Salat - Vaniljefromasj m/ Jordbær 2,3,4